4je nasveti prodaje s Feng Shui načinom

5-Ways-to-Make-Your-Kitchen-an-Oasis-of-Healthy-Eating.jpg

Kitajski sistem Feng Shui je znan po tem, da povezuje ljudi v harmonijo z njihovim okoljem. Praktično to pomeni, da Feng Shui uporablja dizajn okolja, da upravlja kako chi ali energija tečeta skozi stavbo v kateri živimo ali delamo. Bi morda lahko Feng Shui privabil tudi primernega kupca za vašo nepremičnino? Nekaj nasvetov kaj lahko naredite za boljšo energijo vašega doma.

Vhod napolnite z energijo

Dajte svojim vhodnim vratom novo plast barve, najbolje v barvi, ki je v kontrastu z barvo vaših sten. TO pomaga privabiti energijo (in potencialne kupce) v vaš dom. Na vsako stran vhodnih vrat postavite kakšno lončnico. Žive rastline privabljajo energijo. Rastline z zaobljenimi listi delujejo prijaznejše kakor rastline z ostrimi in pikastimi listi, katere lahko dajejo tudi bolj agresivno energijo in občutek.

Pripravite sobo prvega vtisa

Kupce peljite najprej v vašo najatraktivnejšo sobo. Pohištvo postavite po Feng Shuku v smeri, kakor mora teči energija. Lahko pa tudi na steno sobe obesite kakšno svetlo umetniško sliko, da bo vidna skoraj iz vsakega dela vašega doma.

Ustvarite in delite pozitivno energijo

Očistite pult svoj kuhinje, naj na njem ne bo odvečnih krožnikov in nožev. Lahko pa nanj postavite skledo s svežim sadjem, saj hrana, posebej okrogla, simbolizira bogastvo in uspeh.

Pokrov naj bo dol

Nepremičninski posredniki vam bodo svetovali, da vsaj ob ogledih pokrov straniščne školjke spustite dol. Feng Shui svetuje enako, vendar iz drugih razlogov. Filozofija trdi, da lahko voda, energija in sreča kar hitro spolzijo po odtoku iz straniščne školjke.

Nekaj Feng Shui nasvetov za boljše počutje potencialnih kupcev vašega doma. Kar pa je lahko še v večjo pomoč kakor nasveti feng shuija, ko gre za prodajo nepremičnine, pa so naši nepremičninski posredniki. Poiščite svojega posrednika na www.re-max.si

Deli ta prispevek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Top